Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on osa Paytrail Oyj maksupalvelua.

Maksu pankkipainikkeilla

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oyj.

Euroopan unioinin maksutapadirektiivi (PSD2) tuo mukanaan vahvan tunnistautumisen. Tämä näkyy asiakkaille pankkien outojen kyselyjen muodossa, jotka voivat olla hämmentäviä.

Esim. Nordean pankkikorttimaksujen lisäkysely voi hämmentää asiakkaita.

 

 

 

 

Kysely on hämmentävä, mutta turvallinen ja direktiivin mukainen.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oyj:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Paytrail Oyj maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n (2196606-6) välille. Paytrail Oyj vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

OP, Osta laskulla

  • Kertaostos laskulla 20–2000 €
  • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
  • Koroton maksuaika 45 päivää

Jousto, lasku ja osamaksu

  • 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille
  • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
  • Osamaksussa 1–24 kk:n maksuaika
  • Kertaostos laskulla 20–1000 €, osamaksulla 20–5000 €

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi

Mobiilimaksaminen

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Paytrail -tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa kännykkämaksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti. Tuotteet toimitetaan, kun maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä. Tämä voi viedä useamman pankkipäivän.

E-lasku

Myös e-laskutus on mahdollinen. Halutessasi tilauksen e-laskulla, niin ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@jisystems.fi.

Noutamaton tilaus

Noutamatta jääneestä ja palautuneesta lähetyksestä perimme toimituskulut.

Tuotteiden palauttaminen

Ilmoita meille palautuksesta sähköpostilla osoitteeseen
verkkokauppa@jisystems.fi
14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta (emme hyväksy myöhässä tulleita palautuksia).

Emme lunasta tuntemattomia lähetyksiä emmekä käsittele palautuksia ilman palautusilmoitusta.

Tuote tulee olla ehjä,  käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja myyntikuntoinen.

Palautus on maksullinen. Maksu on enintään postikulujen määrä.

Voit palauttaa tuotteet Postin verkkopalvelun kautta:
Klikkaa tästä -> //www.posti.fi/lahettaminen

tai Matkahuollon kautta:
Klikkaa tästä -> Osta ja lähetä paketti – Matkahuolto

Pienimmät tuotteet, jotka kulkevat kirjekuoressa voi lähettää suoraan alla olevaan osoitteeseen.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, niin palautamme maksamasi summan maksunvälittäjä Paytrail Oyj:n kautta.

Palauta tuote osoitteeseen:
JI-Systems Oy
Radiokatu 10 C
00240  HELSINKI

Matkapuhelinnumero lähetykseen: 040 5165270